Naše menu

Tento týden vaříme

3.5.- 7.5.2021 

 

Pondělí

Žampionová 25Kč

1. 130g Holandský řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 99Kč

2. 250g Gratinovaná brokolice s bramborami sypaná sýrem s rukolou 99Kč

3. 120g Kuřecí směs 'Uno' s pórkem, kari, smetanou a rýží Parboiled 99Kč


Úterý

 Hovězí vývar s masem a nudlemi 25Kč

1. 150g Kuřecí steak Alabama s teplou kukuřicí a pečenou bramborou 99Kč

2. 130g Smažené žampiony s vařenými bramborami a domácí tatarkou 99Kč

3. 300g Tagliatelle s vepřovými nudličkami, houbami a parmazánem 99Kč


Středa

Dýňová s vůní kari 25Kč

1. 130g Ďábelské koule v tomatové omáčce s chilli a rýží Parboiled 99Kč

2. 80g Caesar salát s kousky kuřete a celozrnnými krutony 99Kč

3. 130g Vepřové medailonky zapečené hermelínem s mačkanými bramborami 99Kč


Čtvrtek

Frankfurtská s párkem 25Kč

1. 130g Zbojnický guláš s křenem a houskovým knedlíkem (chleba) 99Kč

2. 250g Italské nočky s kuřecím masem, smetanou a parmazánem 99Kč

3. 100g Smažený sýr s vařenými bramborami a domácí tatarkou 109Kč


Pátek

 Pórkovou s vajíčkem 25Kč

1. 130g Karbanátek s vařenými bramborami, tatarkou, hořčicí a cibulkou 99Kč

2. 300g Domácí bramborák plněný listovým špenátem se buličím okem 99Kč

3. 100g Smažený sýr s vařenými bramborami a domácí tatarkou 109Kč


   

 10.5.- 14.5.2021



Pondělí

Italská tomatová s nudlemi 

  1. 250g Cmunda po kaplicku s uzeným masem a smaženou cibulkou 

  2. 300g Řecký salát s olivami, balkánským sýrem a čerstvou bagetou 

  3. 130g Maďarský kuřecí paprikáš s kapkou smetany a haluškami 

Úterý

Houbový krém  

  1. 120g Kuřecí Gordon bleu s mačkanými bramborami a ozdobou 

  2. 200g Jihočeské rizoto s hráškem a houbami sypané sýrem  

  3. 250g Domácí koprová omáčka s bramborami a vajíčkem 

Středa

Uzená s vůní majoránky a kroupami  

  1. 130g Vepřové kotlety na smetaně s petrželovými bramborami 

  2. 250g Čočka na kyselo se slaninou, vajíčkem a kyselou okurkou  

  3. 130g Kuřecí nudličky na Indický způsob s vůní máty a bombay rýží 


Čtvrtek

Francouzská cibulačka  

  1. 150g Sládkova vepřová kapsa se zrajícím sýrem a restovaný bramborami 

  2. 100g Grilovaný hermelín s česnekem v salátovém hnízdě s krutony  

  3. 200g Plněný paprikový lusk s rajčatovou omáčkou a rýží(knedlík) 

Pátek

Selská 

  1. 130g Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a listovým špenátem 

  2. 250g Houskový knedlík restovaný s vejci a pažitkou, kyselá okurka 

  3. 200g Pečené kuřecí stehýnko na másle s pórkem a domácími nočky